festék

ThermoShield kerámia tartalmú bevonat

festekseo, szo, 09/27/2014 - 09:41

Nálunk részletesen megismerkedhet a különböző festékekkel, azok felhasználási területeivel, különböző festési technikákkal, illetve megoldást kínálunk néhány, a festéssel kapcsolatos általános problém


Miért jó az utólagos szigetelés?

akarmi, sze, 07/23/2014 - 10:58

Napjainkban egyre többen vannak azok, akik utólagos szigetelés segítségével szeretnék régi lakásuk fűtési költségeit csökkenteni.


Gurulóállvány és egyéb festék

Linkmanó, p, 04/20/2012 - 20:35

Ha már nincs sok hátra ahhoz, hogy a lakásod végre nagyon csinosan nézzen ki, ha mondjuk már csak a plafon festése van hátra, de nem tudod, hogy old meg ezt a problémát, akkor itt az ideje, hogy ellát


Hőszigetelő festék fajták

Linkmanó, cs, 12/22/2011 - 01:13

Üdvözöljük festék oldalunkon melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy Önt, mint laikust vagy akár szakértőt, hasznos és értékes információkkal lássuk el, mielőtt beltéri vagy kültéri festéshez kezdene. Az első ecsetvonás megkezdése előtt itt tájékozódhat az alapvető és legfontosabb tudnivalókról, hogy otthona pont olyan legyen, mint Ön szeretné.
Első és az egyik legfontosabb dolog, nem csak otthonunkban, hanem a világban is melyben élünk, a szín fogalma. A megfelelő beltéri színnel akár hangulatunkat, közérzetünket is befolyásolhatjuk A berendezési tárgyaink és a fal színeinek összhangja elhanyagolhatatlan. A sárgás, barnás színeket elsősorban olyanoknak ajánljuk akik, barátságos vidám környezetet szeretnének otthonunkból varázsolni. A zöld és árnyalatai igazoltan nyugtató hatással vannak az emberi szervezetre, ezt kórházakban műtéti helyiségekben és egyéb egészségügyi intézetekben is jól megfigyelhetjük.


Festék - hőszigetelő festék

Linkmanó, sze, 12/21/2011 - 21:09

Valószínűleg azért kattintott a weblapunkra, mert felújítás előtt áll vagy már belefogott egy hatalmas átalakításba és nem azt az eredményt kapta, amit megálmodott magának, családjának vagy csak érdeklik a legújabb festékek, festési technológiák. Mi az oldalunkat igyekeztünk úgy összeállítani, tartalommal feltölteni, hogy hasznos és használható tippekkel, tanácsokkal tudjuk segíteni mindazokat, akik festéssel, festék felhasználással kapcsolatban érdeklődnek.


Tartalom átvétel
©2010-2020 Linkmanó ingyenes linkgyűjtemény