Hőszigetelő festék

Linkmanó, k, 10/04/2011 - 16:14

Legyen szó beltéri vagy kültéri festékekről, nálunk belátást nyerhet az egyes festékek ismertetőibe. Foglalkozunk beltéri festékekkel, kültéri festékekkel, fafestékekkel, fémfestékekkel, és tetőfestékekkel.

Beltéri festékek legfontosabb ismérvei, hogy vízlepergető hatásúak, és védelmet nyújtanak a kellemetlen penészesedés ellen. Mindemellett ezek a festék fajták speciális tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például a hő visszaverő hatás.

Oldalunkon széles színválasztékát ismerheti meg a kültéri festékeknek, és emellett tájékozódhat, ezen festékek ismérveiről. A kültéri festékek megvizsgálása során találkozhatunk diszperziós festékkel és olyan tulajdonságokkal felruházott festékekkel is melyek a külső időjárási tényezőknek ellenállnak.

Fafestékek legfőbb ismérve, hogy óvja a fa felületét és megtartja annak eredeti állapotát.

Festék portálunkon találkozhat fémfestékekkel is. Legfőbb jellemzőik, hogy óvják a felületeket a roncsolódástól, belső károktól.

Oldalunkon megismerkedhet a festékek tulajdonságaival és egyes felhasználási területeivel. Itt megtalál mindent egy helyen! Legyen szó védelemről, színezésről vagy penészmentesítésről.

 

Honlap megtekintése:
()

©2010-2024 Linkmanó ingyenes linkgyűjtemény