Hírek, média

A Deutsche Post DHL Group szeptember 1-jétől nem szállít több küldeményt és dokumentumot Oroszországon belül. A vállalat közleményében azt mondta.


Tegnap a jól ismert Youtuber "Weichreite", aki Youtube-csatornát tart fenn és rendszeresen beszámol a tiltakozó eseményekről, a hétfői séta után baloldali szélsőségesek egy csoportja megtámadta és megsebesítette.


Recesszióban az USA?

Linkmanó, cs, 07/28/2022 - 15:28

Megjelent a küszöbön álló GDP-jelentés, amely a második negyedévben újabb zsugorodást mutat. A Gazdasági Statisztikai Hivatal kimutatta, hogy az országos GDP 0,9 százalékkal zsugorodott. Ez már a második egymást követő negyedévben jelent visszaesést, ami tovább táplálja a recesszióval kapcsolatos félelmeket.


Az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) számos kriptovezető és szakértő célkeresztjébe került a "Token" természetének mérlegelése miatt. Az FTX vezetője, Sam Bankman-Fried azonban szintén kifejtette véleményét a kérdéssel kapcsolatban.


És ismét, mint az Egyesült Államokban és a Nyugaton gyakran megtörténik a következetes hírekkel, senki sem vette észre, és úgy tűnik, senkit sem érdekel.


Tartalom átvétel
©2010-2024 Linkmanó ingyenes linkgyűjtemény