ThermoShield kerámia tartalmú bevonat

festekseo, szo, 09/27/2014 - 09:41

Nálunk részletesen megismerkedhet a különböző festékekkel, azok felhasználási területeivel, különböző festési technikákkal, illetve megoldást kínálunk néhány, a festéssel kapcsolatos általános problémára.
Oldalunkon megtalálhatja a beltéri – egyszedrű tisztasági, penészmentesítő képességgel rendelkező illetve kerámia tartalmú hőszigetelő bevonatok – kültéri – nagy ellenálló képességgel rendelkező homlokzati festékek -, fa, tető és fémfestékek széles választékát.
A faanyag olyan szerkezettel rendelkezik, amit az erős kiszáradástól és nedvességtől is óvni kell. Fafestékeink rendelkeznek olyan képességekkel, melyek képesek megóvni a fa állagát és megőrzik a fa eredeti állapotát. Minőségi festékeink vízhatlanságot biztosítanak, ugyanakkor páraáteresztő tulajdonsággal is rendelkeznek.
Szinte minden épületnél akad olyan fém tárgy, ami időközönkénti festést igényel. Lépcsők, korlátok, kerítéselemek, készülnek fémből, amely elsősorban a fém tartósságának és stabilitásának. Ezeket a tulajdonságait csak akkor tudja hosszútávon megőrizni, ha megfelelő védelemben részesül. Erre nyújtanak biztos megoldást fémfestékeink, melyek időtálló védelmet biztosítanak fémfelületei védelme, a korrózió védelme érdekében.
Ha épít, vagy felújít, látogasson el honlapunkra, akár beltéri, akár kültéri festékre van szüksége. Nálunk megismerkedhet a festékek felhasználásának széles palettájával, legyen szó anyagvédelemről vagy épp a megfelelő szín megtalálásáról.
Portálunk egyszerű megoldást nyújt a legfontosabb festéssel kapcsolatos kérdésekben, legyen szó a festék fajtákról, az Önnek megfelelő festék kiválasztásáról, vagy akár festési technikákról.
Segítségünkkel könnyedén eligazodhat ezen szerteágazó szakág területein.

 

Honlap megtekintése: ThermoShield
(http://www.thermoshield.hu/)

©2010-2024 Linkmanó ingyenes linkgyűjtemény