Tető-Plusz Tetőszigetelő és Kivitelező Kft.

Linkmanó, cs, 04/12/2012 - 13:35

A Tető-Plusz Tetőszigetelő és Kivitelező Kft. bitumenes tetőszigeteléssel, pinceszigeteléssel, és vízszigetelő anyag kereskedelemmel foglalkozik 22 éve szekszárdi és budaörsi telephelyeiről az egész ország területén.
A Tető-Plusz Tetőszigetelő és Kivitelező Kft. által kivitelezett szigetelés biztosítja, hogy az újonnan szakszerűen szigetelt épületszerkezetek beázás mentesek maradjanak. Szigetelés felújítási munkák esetén pedig a Tető-Plusz Kft. által kivitelezett minőségi vízszigetelés segít elkerülni a további csapadékvíz behatások okozta károkat.
1993-ban a tetőszigetelő és kivitelező tevékenységünket kiegészítettük vízszigetelő anyag és hőszigetelő anyag kereskedelemmel. A szigetelések kivitelezését saját forgalmazású minőségi szigetelő anyagokkal végezzük, ezzel kedvezőbb árat tudunk biztosítani megrendelőinknek. A baloldali szigetelés kivitelezés és szigetelőanyag szakkereskedés menüpontokban szeretnénk bemutatni cégünk szigetelés kivitelező és szigetelőanyag szakkereskedő tevékenységét.

 

Honlap megtekintése: Tetőszigetelés
(http://www.tetoplusz.hu/)

©2010-2021 Linkmanó ingyenes linkgyűjtemény