Sensa24 ingyenes egészségügyi applikáció vérnyomás és pulzus mérésre

virtuarium, sze, 02/03/2021 - 10:32

A telefoncsörgésre riadsz fel. Rápillantasz az ágyad melletti ébresztőóra világító számlapjára - elmúlt éjfél. Megrémülsz, a szíved zakatol.
- Mama jól vagy?
- Semmi válasz, ez a sensa24 egészségügyi applikáció automatikus hívása. Látod is az értékeket, anyukád vérnyomása az egekben.
- Mama, tudom, hogy éjszaka van. De... ne szólj semmit, máris hívom a mentőket!
Akár ez a párbeszéd is elhangozhat egyik éjszaka, ami lehet, hogy megmenti valaki édesanyja vagy édesapja életét. Mert ha alacsony- vagy magas vérnyomástól, illetve szívritmus zavartól szenvednek a szüleid - vagy éppen te magad, akkor életmentő lehet a sensa24 ingyenes egészségügyi mobil applikáció használata!
Ugye Te is szeretnéd biztonságban tudni a saját és a rokonaid életét? Ehhez mindössze a sensa24 ingyenes egészségügyi appot kell telepíteni a mobilra, és használatával online figyelemmel követhető lesz a megadott személy pulzusa, vérnyomása, vércukor szintje akár a hozzátartozók, akár a körzeti orvos számára.
Az elvégzett mérések eredményét a digitális vérnyomásmérő bluetooth kapcsolat segítségével továbbítja az okostelefonon futó Sensa24 applikációba, ahonnan internet kapcsolaton keresztül kerülnek továbbításra az adatok a felhő alapú szerverünkre, ahol egy program az adatokat automatikusan kiértékeli és digitálisan naplózza. Amennyiben kóros eltérést, pl. alacsony vagy magas vérnyomást (hypotonia vagy hipertónia), szívritmus zavart, magas vércukor szintet észlel, jelzi a rendszer használójának, illetve riasztást küld a páciens által megjelölt személyeknek is, az eset súlyosságától és az előfizetési csomagtól függően e-mail, push üzenet, sms vagy automata telefonhívás formájában, akik így időben tudnak intézkedni, segítséget nyújtani, mentőt hívni. Mivel a mérési eredményeket a szerverünkön is tárolja a program, ezért az adatok utólag is visszanézhetők, ellenőrizhetők.
Honlapunkon olcsó bluetotth vérnyomásmérőt is vásárolhatsz, amivel otthon egyszerűen mérheted a család minden tagjának a vérnyomását és az adatokat feltöltheted a mobilodra.

 

Honlap megtekintése: sensa24 egészségügyi applikáció
(https://sensa24.com)

©2010-2023 Linkmanó ingyenes linkgyűjtemény