Professzionális call center szolgáltatás megrendeléséhez keresse a wecall.hu-t!

virtuarium, h, 11/23/2020 - 14:52

Gondolom Ön is járt már úgy, hogy telefonon keresett egy céget, de állandóan foglaltat jelzett, majd amikor végre kicsöngött a hívás, nem vették fel? No persze ilyenkor esélye sincs, hogy visszahívják... Mert bizony ilyenkor úgyis azt gondolják, ha elég fontos az ügy, akkor a kedves ügyfél majd úgyis megint telefonál.
De az is biztosan előfordult már, hogy a munkatársnak, aki felvette, fogalma sem volt az Ön panaszának megoldásának mikéntjéről, így természetes, hogy indulatában felhúzza magát, szidja a céget, ezzel több potenciális vevőt is elriasztva, ami bizony komoly erkölcsi károkat és bevétel kiesést is okozhat!
Éppen emiatt nem mindegy, hogyan kezeli egy cég ügyfélszolálata az ügyfelei problémáit. Jól tudjuk, hogy a kritika mindig gyorsabban terjed és erőteljesebben hat, mint a dicséret.
Egy professzionális, felkészített call center munkatárs tisztában van a vállalkozás jó hírnevének a fontosságával, arról nem is beszélve, hogy egy profi call center nagyobb vállalat benyomását kelti, amit az ügyfelek is értékelnek, és nagyobb bizalmat szavaznak a cégnek.
Sok cégtulajdonos nem is sejti, hogy mennyi üzlettől és árbevételtől esik el csupán amiatt, mert késve, vagy nem kellő empátiával intézik az ügyfelek problémáit. Ez nem feltétlen a munkatárs hibája, hiszen előfordulhat, hogy nem győzi a rázúduló problémák megoldását. Ráadásul egy saját ügyfélszolgálat megszervezése nem egyszerű és nem olcsó. Nem elég, ha egy munkatársat leültetünk egy asztalhoz, telefonnal a kezében, mert a csúcsidőben a beáramló megkereséseket nem fogja tudni kezelni. Rengeteg lesz az elvesztett ügyfél, kollégánk akármilyen kedves és segítőkész, egy idő után frusztráltá válik a helyzet miatt, és legtöbbször ebből adódik a rossz ügyfélkezelés, utána pedig gondoskodhatunk a panaszok kezeléséről.
Ellenben egy profi call center ügyfélszolgálat napi 8 órában folyamatosan képes nagy mennyiségben fogadni a hívásokat, kezelni a megkereséseket, így nincsenek elvesztett ügyfelek. Ezért a leghatékonyabb megoldás, ha egy call center szolgáltatóval köt megbízási szerződést, amiért professzionális csapatot kap. Nincs szükség költséges eszközök és szoftverek beszerzésére, a bérről és járulékokról nem is beszélve.
Egy jó Call Center sokkal többet tesz, mint fogadja a hívásait, vagy értékesítés céljából megkeresi ügyfeleit!

 

Honlap megtekintése: profi call center
(https://www.wecall.hu/)

©2010-2022 Linkmanó ingyenes linkgyűjtemény