Őrtanoda Kft

Linkmanó, k, 11/01/2011 - 22:36

Az akkreditált Őrtanoda Kft 1997-ben, családi vállalkozás keretei között kezdte meg működését Budapesten. Azóta oktatási és vizsgáztatási gyakorlattal rendelkező szakemberek bevonásával végzi a biztonsági őrök, magánnyomozók és közép- illetve felsőfokú biztonságszervezők képzését. Tanfolyamainkon kizárólag a vagyonőri képzésben jártas pedagógusokat, jogászokat, rendőröket, lövészet és önvédelem oktatókat foglalkoztatunk.
Mára elértük, hogy hazánkban az Őrtanoda Kft a szakma legismertebb és legsikeresebb oktatási cége. Máig több mint 20.000 vagyonőrt / biztonsági őrt, több mint 500 biztonságszervezőt és 300 magánnyomozót képeztünk ki és helyeztünk el széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően.
Évente több mint ezer beiratkozó és vizsgázó választja intézményünket céljai eléréshez. A legnagyobb elismerés számunkra, hogy hallgatóink az ismerőseiknek és a barátaiknak is ajánlják a tanfolyamainkat.
És ami egyedülálló: Ha Ön a beiratkozás után úgy érzi, hogy ez a szakma mégsem Önnek való, vagy esetleg tud a mienkénél jobb, korrektebb, magasabb színvonalú tanfolyamot, vagy olyan képzőt, ahol többet tesznek a hallgatókért, akkor 1 hétig indoklás nélkül visszakérheti a befizetett előleget!

 

Honlap megtekintése: Biztonsági őr tanfolyam
(https://ortanoda.hu/)

©2010-2024 Linkmanó ingyenes linkgyűjtemény