Co-Print digitális és ofszet nyomda

geri108, cs, 09/26/2013 - 09:31

Cégünk grafikusok, kiadók, kereskedelmi cégek és magánemberek számára egyaránt nyújt teljes körű nyomdai (meghívók, szórólapok, prospektusok, könyvek, borítékok stb.) és interaktív (honlap, e-book, interaktív PDF) megoldásokat, melyet a kézirattól, fotózástól a kész termék kivitelezéséig megvalósítunk.
Célunk, hogy az Ön idejét megspórolva, gyorsan és bármely felmerülő problémát megoldva megfelelő minőségű eredményt produkáljunk, ami hatékonyan szolgálja az Ön céljait, sikerét, mindezt úgy, hogy a teljes munkafolyamat során figyelmet fordítunk a környezet megóvására. Közvetlen környezetben várjuk szíves megkeresését!

Nyomdai termékek gyártása, előkészítése ofszet és digitális nyomtatással
Gyors és gazdaságos munkát szeretne?
Vállaljuk szórólap, prospektus, könyv, levélpapír, képeslap, nyomtatványok, tájékoztató anyagok, újság, meghívó, jegy- és jegyzettömb, öntapadó, plakát, boríték és egyéb kiadványok, grafikai tervezését, teljes körű nyomdai kivitelezését ofszet és/vagy digitális nyomtatással, akár megszemélyesítéssel (perszonalizálva) is.

Nyomdánk szolgáltatásai ofszet és digitális nyomtatással, kötészettel
A digitális és ofszet (offset) nyomdai technológia lehetőséget ad arra, hogy egy helyen kis és nagyobb mennyiségű terméket is házon belül állítsunk elő. Ez egy-két darabtól sok ezer példányszámig is terjedhet, így megspórolva időt, energiát és pénzt megrendelőink számára, hogy több helyen végeztessék el a termékek legyártását. Az árkalkulációjánál figyelembe vesszük a példányszám szempontjából leggazdaságosabb gyártási eljárást, illetve javaslatot teszünk az esetleges méretkihasználásra, grafikai tervezésre, a nyomtatás gazdaságossági szempontjait figyelembe véve.

Termékeink: borítékok, CD tok betétlapok, dossziék, esküvői meghívók, füzetek, itallapok, jegytömbök, jegyzettömbök, katalógus, képeslapok, könyvek, levélpapírok, meghívók, naptárak, nyomtatványok, oklevelek, önátírók, öntapadók, plakátok, prospektusok, szórólapok, tájékoztatók, termékcímkék, termékkatalógusok, újságok, utalványok

 

Honlap megtekintése: Co-Print Nyomdaipari Kft. - nyomtat
(https://co-print.hu/)

©2010-2023 Linkmanó ingyenes linkgyűjtemény