Lengyel Export Import Szállítás

viiboo, h, 07/17/2017 - 09:43

Komplett 24 tonnás kamion, esetleg 7,5-es tehergépkocsi?
Megérdemelten mondhatjuk ki, hogy ha komplett rakományok szállításáról van szó Lengyelország és Magyarország között, a DKOM mára márkaértékű versenytárssá nőtte ki magát a logisztikai piacon. Ezért választanak minket napi szinten Magyarország legnagyobb cégei is. Az általunk időre leszállított több ezer rakomány a biztosíték arra, hogy Önnek is tudunk precíz és pontos megoldást biztosítani szállításaihoz.

Gyűjtő szállítás Lengyelország!
Cégünk vállalja kisméretű gyűjtőáruk szállítását Lengyelországból vagy Lengyelországba. Napi export-import indítást biztosítunk így rakománya már másnap megérkezik!

Gyűjtő szállítási szolgáltatásunk segítségével gazdaságosan tud kisebb rakományokat, jellemzően 100-1200 kg tömegű árukat szállíttatni. Az átlátható és egyszerű árainknak köszönhetően Ön rövid idő alatt megtudhatja, mennyibe kerül az adott áru fuvarozása gyűjtőforgalomban.

ADR-es szállításaihoz is válasszon bennünket!
Veszélyes anyagot szállítana lengyel-magyar export-import viszonylatban? Vállaljuk "ADR"-es komplett és részrakományok szállítását export-import viszonylatban rövid határidővel. Cégünk rendelkezik a megfelelő engedélyekkel, biztonságtechnikával felszerelt ponyvás- és hűtőkamionokkal. Gépjárművezetőink sikeresen elvégezték az ADR küldeménydarabos tanfolyamot, folyamatos oktatáson vesznek részt és több éves tapasztalattal bírnak.

Szállítóeszközök felépítményeinek tipusai:
• normál ponyvás (raklapos áru szállítására)
• rolóponyvás (daruzható)
• hűtős ( -20 +25 celsius között)
• kipper (ömlesztett áru, gabona, homok, kavics, hulladék és veszélyes hulladék szállítására)
• walking floor (ömlesztett, raklapos áru, hulladék és veszélyes hulladék szállítására)
• emelőhátfalas ponyvás és dobozos
• mega (3 méter belmagasság)
• tandem dobozos és ponyvás (38 raklap, 21 tonna)

 

Honlap megtekintése: Napi szintű magyar-lengyel szállítá
(https://www.lengyelszallitas.hu/)

©2010-2018 Linkmanó ingyenes linkgyűjtemény