ECC-Consulting Marketing és Gazdasági Tanácsadó Zrt.

Linkmanó, sze, 10/05/2011 - 14:45

Az ECC-Consulting Marketing és Gazdasági Tanácsadó Zrt. jogelődje 1997-ben jött létre azzal a céllal, hogy tevékenységével hatékony, mérhető segítséget nyújtson a vállalkozások vezetőinek a pénzügyi forrásteremtéstől a stratégiai terveken át a vissza nem térítendő támogatások elnyeréséig.
A vezetői tanácsadás mellett EU pályázatok készítésével, banki hitelügyintézéssel és üzleti terv készítéssel, marketing feladatok kidolgozásával és lebonyolításával foglalkozunk. Cégképviseletet biztosítunk és segítjük az üzleti kapcsolatok kiépítését a Baltikumban (Litvánia, Észtország, Lettország).
Marketing szakértőink alternatívákat ajánlanak a piackutatás, a marketingstratégia, a marketing akciók és az arculati tervezés területein. Cégbemutató kiadványokat készítenek és szakmai kiállításokon való részvételt bonyolítanak.
Az általunk készített pályázatok magas sikeraránya a jelentős szakmai tapasztalatok mellett a jól képzett, összetartó munkatársi gárdának köszönhető.
Számíthat ránk, ha forrásbevonási, pályázati, üzleti, stratégiai elképzeléseinek megtervezéséhez szakértői tanácsra van szüksége.
Reméljük, hogy a közeljövőben az Ön sikereit is segíthetjük szolgáltatásainkkal!

 

Honlap megtekintése: ECC Consulting
(http://eccconsulting.hu/hu/)

©2010-2019 Linkmanó ingyenes linkgyűjtemény