Budapesti XI. kerületi fogászat

Réther Délia, p, 05/31/2013 - 14:00

Minden bizonnyal a legtöbben tündöklő, tökéletes mosolyra, hosszú távon sértetlen, feltűnően szép fogsorra vágyik és ezt szeretné a fogtechnikai kezelések eredményképpen is. Dacára mindennek, legtöbbször a fogfájás és nem pedig a sokféle sopánkodások kiküszöbölése vezeti pacienseinket első ízben Eteledental rendelőnkbe.

Közel, kivétel nélkül a régi negatív élményekre siránkozva jutnak el odáig, hogy csak az utolsó momentumban, csillapíthatatlan szimptóma alkalmával keresik fel Eteledental rendelőnket, kellemetlen módon szorongva, iszonyodva a rájuk következő beavatkozásoktól.

Úgy gondoljuk, elsődleges feladatunk pácienseink rettegésének megszüntetése, sürgős kesergéseik kíméletes kezelése; így a páciens - fogorvos hozzáállás bizalomra alapszik.

Célunk, hogy a foggyógyászati kezeléseinket látogatók nálunk jó kezekben érezzék magukat és családtagjaikat, merjék vállalni az általunk ajánlott eljárásokat, sőt kialakuljon bennük az igényes a rendszeres megelőzés és fogászati látogatás iránt még akkor is, ha aktuálisan éppen nincsenek fogfájási problémáik.

Ezek után a kedves mosoly megszerzése igazán reális vágy. Tekintse meg fővárosi Eteledental fogorvosi rendelőnk tevékenységeit és forduljon hozzánk bizalommal!

 

Honlap megtekintése: XI. kerületi fogászat
(http://www.eteledental.hu/)

©2010-2019 Linkmanó ingyenes linkgyűjtemény